Archive for December, 2012

Fotavtrykket i Ålfoten: Romvesen eller sunnfjordingar?

Thursday, December 27th, 2012

Gjenskrift frå Resirkulert Vitenskap 27.12.2012

Av Spekul og Lativ (foto)

Den penultimate del av ein serie på fem artiklar som er skamlaust saksa frå diverse kulørt presse. Del fem treff internett 28 desember.

Ei gruppe forskarar hevdar dei har funne bevis for ekstraterrestrisk liv etter oppdaginga av eit ferskt avtrykk av eit fotliknande lem under ein ekspedisjon i indre Ålfoten i Noreg.

(more…)

Verdens børser i kne etter rykter om gigantisk gullfunn i Ålfoten

Wednesday, December 26th, 2012

Faksimile fra Morgendagens Telehiv 26.12.2012

Av Bull og Bear (foto)

BØRSKOMMENTAR

Tredje del av en serie på fem artikler som er skamløst sakset fra diverse kulørt presse. Del fire treffer internett 27. desember.

Verdens børser gikk i knestående da ryktene om et gullfunn i Ålfoten gikk ut på eteren. Det var NASA som satte fyr på markedet da de publiserte satelittbilder fra reguleringssonen til et vann i et øde fjellområde på Vestlandet i utkantlandet Norge.

(more…)

Helsvart materie

Tuesday, December 25th, 2012

Faksimile fra Morgenbrødet 25.12.2012

BOKANMELDELSE

Vi som fisker på frosne vann av Øystein Fisklaus

Språk: Kaudervelsk. Forlag: Smørja

Andre del av en serie på fem artikler som er skamløst sakset fra diverse kulørt presse. Del tre treffer internett andre juledag.

Vi som fisker på frosne vann trekker leseren inn i en forunderlig verden hvor absurde historier om menn med pekuliære fiskemetodepreferanser benyttes for å gjøre billige poenger om hverdagens tjas og mas. Boken lykkes i mye av sin intensjon, men det blir dessverre for lite av det dårlige.

(more…)

Unge menn tar den ut – helt ut! – IGJEN!

Monday, December 24th, 2012

Faksimile fra Vredens Sang 24.12.2012

Av Brød og Kjeks (foto)

Første del av en serie på fem artikler som er skamløst sakset fra diverse kulørt presse. Del to treffer internett første juledag.

Fire unge menn står parat til å ta fatt på en norsk nasjonalsport – ålfoting – og er forberedt på tunge stunder og et høyt inntak av lykkepiller underveis. Ålfoting har blitt utrolig populært de senere år og denne juli-helgen i 2012 skal hele 0,001 promille – ca. fire personer – av Norges befolkning utøve denne spennende tidtrøyten.

(more…)